برگزاری دوره طراحی سایت مقدماتی و پیشرفته این دوره شامل مباحث طراحی و تولید محتوای پویا و همچنین طریقه کد نویسی در محیط های ویژوال می باشد. همچنین سعی شده نکات کلیدی در این دوره بصورت کاملا حرفه ای آموزش داده شود. تلفن:09124581233
انجام کلیه مراحل پیاده سازی شبکه و امنیت و وایرلس پذیرفته می شود
طراحی سایت و پیاده سازی کلیه نرم افزارهای مانیتورینگ پذیرفته می شود
حتما تا به حال اسم Firmware به گوش شما خورده است . اما اسم به نظر عجیب و غریبی است ، ما تا به حال Software یا نرم افزار و Hardware یا سخت افزار را شنیده ایم اما Firmware چیست ؟
در ادامه مطلب به برترین توزیع های لینوکس اشاره می کنیم تا شما بوسیله آنها بتوانید لذت کار با لینوکس را تجربه کنید.
در این پست ما قصد داریم نحوه نصب نرم افزار tcpdump (ابزاری برای sniff پکت های شبکه) را آموزش بدیم و درباره دستورات مفید با مثال های عملی آنها بحث کنیم.tcpdump یکی از sniff کننده های packet و همچنین ابزاری برای آنالیز کردن پکت ها میباشد که بسیار قدرتمند و شناخته شده هست و کامند لاین میباشد که برای capture کردن یا filter کردن packet های TCP/IP که دریافت میشوند یا از طریق یک شبکه موجود روی یک interface خاص منتقل میشوند.
ترمینال، محیط خط فرمان لینوکس است. اگر اکنون در محیط گرافیکی هستید سادهترین روش برای آوردن ترمینال استفاده از کلیدهای Ctr + Alt + T است که در تمامی توزیعها پشتیبانی میشود. راههای دیگری نیز وجود دارد مثل استفاده از کلیدهای Ctr + Alt + F6 (برای خروج از کلیدهای Ctrl + Alt + F7 استفاده کنید) که محیط اصلی خط فرمان را برای شما میآورد. در این مطلب قصد دارم دستورات ترمینال را که برای اکثر توزیعها استفاده میشود به صورت کامل، دستهبندی شده و همراه با توضیح و مثال ارائه کنم.
سیستم عامل لینوکس (Linux) در انواع و ورژن های متفاوتی در بازار عرضه گشته است شایعترین ان ها عبارت اند از : اوبونتو (Ubuntu)، ردهت (Red Hat)، سوزه (Suse) و Knoppix و ... اما در حال حاضر حدود 250 توزیع از سیستم عامل لینوکس در بازار موجود است که انتخاب را کمی مشکل می سازد.
لینوکس مینت یک توزیع لینوکس برپایه اوبونتو و دبیان است. هدف مینت «یک سیستمعامل مدرن، زیبا و راحت است که قدرت و راحتی استفاده را همزمان با هم دارد». هدف این توزیع بر روی استفادهٔ آسان و سادگی نصب برای کاربرانی که تا کنون تجربهای با لینوکس نداشتهاند میباشد.
مایکروسافت windows Azure را برای نیازهای رو به رشد کمپانی ها خلق کرد که در هر سایز و اندازه ای که باشند بتوانند از امکانات که کمپانی های بزرگ بهره مند هستند بهره مند شوند. به این شکل دیگه احتیاج به راه اندازی یک سیستم کاملا tier شده نیست. مایکروسافت ترکیب چندیین سرور یا ماشین مجازی در زمان نیاز را در اختیار شرکت قرار میدهد و تنها به اندازه ظرفیتی که استفاده میشود هزینه دریافت میکند.
همانطور که می دانید، یکی از مواردی که در ویندوز کلاینت ها وجود دارد، windows update است. در حالت معمول، این بخش، سرورهای مایکروسافت را بررسی کرده و آپدیت های جدید را دریافت می کند. اما هنگامی که کلاینت، وارد شبکه Domain می شود، سرور WSUS را بررسی و امضای دیجیتالی (digital signature) و هش های Secure Hash Algorithm (SHA1) آپدیت ها را چک کرده و به کاربر اطلاع می دهد که آپدیت جدیدی دردسترس است. windows update در زمان های مشخص، می تواند بطور خودکار آپدیت ها را روی کلاینت ها نصب کند و اگر ریست نیاز بود، سیستم را ریست کند.
ممکنه شما توی اینترنت یا از دوستی یک فایل با فرمت tar.gz یا tar.bz2 گرفته باشید، ولی نصب این فایل ها مثل فایل های .deb یا .rpm به راحتی یک کلیک نیست.
یکی از ابزارهای بسیار کاربردی سیستم های تحت لینوکس/یونیکس crontab هست. کار این سیستم زمانبندی برنامه ها برای اجرا شدن در زمان های مشخص و یا دوره زمانی مشخص است.